Trebuie sa am cont pentru a comanda produsele Crazy? Nu este obligatoriu. Produsele pot fi comandate si fara a-ti crea un cont.

Poti comanda produsele Crazy

on-line, direct de pe www.crazy.ro, cu ajutorul facilitatilor specifice unui magazin on line securizat

Comanda on-line pe www.crazy.ro se poate face prin inregistrarea unui cont de client sau prin introducerea datelor de identificare a clientului si adresa de livrare a produselor. Dupa ce ai finalizat comanda si ai ales modalitatea de plata, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un operator Crazy

Telefonic, la numarul de telefon  +4 0726 77 92 92

Comanda telefonica este mai potrivita pentru clientii care au mai comandat de pe www.crazy.ro si cunosc modul nostru de lucru si caracteristicile produselor comandate. Referinta pentru fiecare produs comandat pe e-mail este produsul postat pe site, la momentul comenzii, cu toate atributele sale (inclusiv cele comerciale si alti termeni). Dupa primirea comenzii tale, vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de catre un operator Crazy, pentru a putea finaliza comanda si a lamuri toate detaliile legate de plata si livrare.

Dupa plasarea unei comenzi on-line sau prin e-mail, vei primi un e-mail de confirmare si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de un operator Crazy.